Over ons

Certificering

Certificering

Kwaliteit & Betrouwbaarheid

De norm NEN-EN 1090 is sinds 1 juli 2014 wettelijk verplicht met betrekking tot alle onderdelen van dragende staal- en aluminiumconstructies, ongeacht lengte of hoeveelheid.

AHC Cawi beschikt over het EN-1090 certificaat. De NEN-EN 1090 certificering is verplicht voor dragen staalconstructies. Vanaf 2014 moeten dragende staalconstructies voorzien zijn van een CE-markering. Met deze markering verklaart de fabrikant dat de producten aan alle constructieve eisen voldoet. Dit bereiken wij door het gebruiken van gecertificeerde materialen, te lassen met gecertificeerde machines en producten.

Tevens zijn alle lassers voorzien van een lascertificaat waardoor we een uitgebreide capaciteit hebben voor gecertificeerd lassen. Hierdoor borgen we de kwaliteit die we van onze producten verwachten.

Ook de engineering hebben wij volledig in eigen bedrijf. Voor statische berekeningen werken wij samen met gecertificeerde bedrijven die opereren in binnen- en buitenland.

Wij controleren regelmatig of we nog aan alle gestelde eisen voldoen om zo continue kwaliteit te kunnen bieden aan onze klanten.

✓ Flexibel
✓ Besparing op materiaal
✓ Besparing op productietijd
✓ 3D simulatie
AHC Cawi Certificaat EN1090

Vraag een offerte aan