Diensten

Leidingwerk

Leidingwerk

Kostenbesparing door de juiste mensen en machines

Met onze expertises en machinepark zijn we in staat om zeer efficiënt uw leidingwerk op maat te kunnen verzorgen. Onze lassers zijn gespecialiseerd in het MIG- en TIG-lassen van leidingen. Doordat wij geautomatiseerd boren en zagen, maar ook buigen met een CNC gestuurde doornbuigmachine en werken met semi-automatische uitkap en draadsnijmachines, kunnen wij op een snelle en efficiënte methode tot het eindproduct komen. De doornbuigmachine zorgt er voor dat wij geen gebruik hoeven te maken van lasbochten waardoor je sneller kunt produceren maar ook minder kans hebt op lekkage en foutieve maatvoering.

Leidingwerk wordt veel toegepast in de industrie. Wij hebben veel ervaring met het vervaardigen van RVS leidingwerk. Wij fitten, lassen, buigen en assembleren leidingen die kunnen voldoen aan de gestelde eisen.

Onze werkwijze

Bent u op zoek naar leidingwerk op maat? Wij maken het voor u in de gewenste wanddikte, diameter en lengte! Ook voor leidingwerk geldt dat wij het hele proces van engineering tot en met montage voor u uit kunnen voeren.

✓ Staal en RVS
✓ Draadsnijden
✓ MIG/MAG/TIG lassen
✓ CNC gestuurd afkorten, boren en buigen
AHC Cawi Leidingwerk

Vraag een offerte aan