Diensten

Buigwerk

Buigtechniek

Meer dan 30 jaar ervaring

Al sinds 1985 is AHC Cawi een betrouwbare partner in de toelevering van gebogen buizen. Dagelijks leveren wij onze klanten gebogen buizen toe voor tal van toepassingen. Wij produceren enkelstuks voor prototyping tot middelgrote series. Samen met u zoeken wij altijd naar de beste oplossing tegen een zo gunstig mogelijke kostprijs. Wij kunnen u adviseren aan de hand van een schets, tekening of (3D) model.

Onze CNC-gestuurde buigmachine heeft een bereik tot en met buisdiameter ø60.3mm en kokerdiameter van 40mm. De werkplekken zijn efficiënt ingericht en mede door onze automatische boor/zaagstraat zijn wij in staat om met korte levertijden te kunnen leveren. Ook hebben wij diverse machines om buizen uit te kappen zodat buizen naadloos op elkaar aansluiten.

Zowel ronde buizen als vierkante kokers

Vanuit de stalinrichting heeft het bedrijf al meer dan 35 jaar ervaring met het buigen van hun eigen producten. De afgelopen jaren zijn steeds meer bedrijven deze capaciteit gaan benutten waardoor we niet alleen maar gespecialiseerd zijn in het maken van stalinrichting maar ook in het seriematig buigen voor andere diverse klanten. Denk hierbij aan beschermbeugels, fietsnietjes, waterleidingen, trapleuningen, machineframes en onderdelen van een machine of product.

✓ Vierkante en ronde buizen
✓ 3D Buigen
✓ Grote buigkracht
✓ Gladde afwerking
AHC Cawi Buigwerk

Vraag een offerte aan