Diensten

Machine- & apparatenbouw

AHC Cawi

Van idee tot en met perfecte uitvoering

Al jaren weten klanten AHC Cawi te vinden als toeleverancier voor machine- en apparatenbouw. Bij ieder project wordt er wat anders gevraagd. Wij kunnen het gehele proces van schetsen, ontwerpen, inkopen, produceren, assembleren en monteren op ons nemen. Wij denken graag mee over het ontwerp van machines en apparaten, maar dit hoeft uiteraard niet. Deze keuze is geheel aan uzelf. Zelf ontwerpen, inkopen, assembleren of zelf monteren is uiteraard altijd mogelijk.

Wanneer u metalen producten heeft ontworpen of wilt laten ontwerpen maar zelf niet de machines heeft om dit te produceren, kun u bij AHC Cawi terecht om uw producten te realiseren. Van speciale bevestigingsringen tot het maken van kunstwerken, al jaren hebben we ervaring met toelevering van de meest uiteenlopende producten. Over de hele wereld worden onderdelen van ons gebruikt om een product zo goed mogelijk te laten functioneren. Denk hierbij aan plaatwerk, constructiewerk, buigwerk en assemblage van producten. 

Engineering

Ook het tekenen/ontwerpen van deze producten kunnen wij voor u uitvoeren. Wij denken graag mee om een goed product te ontwikkelen. Onze engineering zal uw ontwerp vakkundig omzetten in een 3D tekening zodat er een duidelijk beeld ontstaat van het eindresultaat. Wilt u uw productie volledig uit handen geven? AHC Cawi kan uw product ook samenstellen, assembleren, verzinken en monteren/afleveren bij de klant. 

AHC Cawi is in het bezit van een professionele buigmachine die 3D buigen mogelijk maakt. Hierdoor kunt u net iets goedkoper en efficiënter produceren en voorkomt u scherpe hoeken en/of extra laswerk. Ook het compleet geautomatiseerd zagen en buigen van profielen zal er voor zorgen dat producten efficiënt worden geproduceerd.

Voor seriematig laswerk kunt u uw laswerk ook uitbesteden aan onze lasrobot. De lasrobot is voorzien van twee werkplekken waardoor deze continue door kan gaan. Hierdoor is snel en efficiënt te werken. Daarnaast bent u gegarandeerd van een continue kwaliteit.

✓ CE-normering volgens NEN-1090
✓ Flexibel
✓ Snelle doorlooptijden
✓ Jarenlange ervaring
AHC Cawi Machine en Apparatenbouw Constructiewerk

Vraag een offerte aan